Formules - Green at the Office

Flexibele formules

Een inspirerende, aangename omgeving
en een gezond binnenklimaat

  Naast ontzorging en een groot en divers aanbod, bieden we u ook maximale flexibiliteit. U kiest uit drie formules naargelang uw wensen: huur, aankoop of onderhoud – telkens met omniumgarantie, inclusief eventuele vervanging. Kies uw formule.

Huur

Voor een vast maandbedrag geniet u totale ontzorging: van de samenstelling en het ontwerp van uw groen, tot het onderhoud en de omniumgarantie.

De perfecte oplossing voor wie niet meteen wil investeren in plantenbakken en zich geen zorgen wil maken over het onderhoud van dat mooie groen.

Met nog steeds uw persoonlijke keuze qua invulling van combinaties, kleur en locatie.

Van subtiel tot sprekend, en van een bescheiden aantal planten tot een uitgebreide binnentuin.

Een totaalpakket, afgewogen volgens uw persoonlijke keuze, budget en interieur.

 

Aankoop

U kiest in nauw overleg met ons de planten die u wenst aan te kopen.  Een groene invulling op maat. Wij zorgen voor het transport en de plaatsing. Net zoals bij de huurformule, is het resultaat gegarandeerd een meerwaarde voor uw interieur. In een stijl die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Los van de aankoop, kan dan de formule onderhoud hier op aansluiten.

Onderhoud

Wilt u uw bestaande planten vakkundig door ons laten onderhouden?  Ook dat kan. We sluiten een onderhoudsovereenkomst af voor planten die u via ons of elders aankocht.

Onze medewerkers komen periodiek bij u langs om uw groen de zorgen te geven die het verdient.

Zij houden alles in optimale conditite, inclusief een vervangingsgarantie voor planten die te veel sierwaarde verloren hebben.

 

Social distancing en hoe uw kantoorruimte aan te passen!

De social distancing in de bedrijfswereld blijft een uitdaging en vraagt veel aanpassingen.

De ruimtes worden opnieuw opgedeeld, circulatieplannen worden opgesteld, alles wordt anders ingericht. Green at the office biedt u hiervoor esthetische en modulaire oplossingen aan.

© 2023 - Green at the Office | All rights reserved | Privacy verklaring | A brand of Krinkels Greencare