Social distancing in stijl - Green at the Office

Blog

Social distancing in stijl

De groene oplossing

Mospanelen zijn een originele oplossing voor een coronaproof bedrijf. Ze verdelen flexibel het open kantoorlandschap in kleinere ruimtes. U kan er ook elegant een veilige circulatie mee garanderen. Net zoals onze plantenschermen hebben mospanelen nog meer voordelen: met hun luchtzuiverende en geluidsabsorberende eigenschappen dragen ze bij tot een gezonde, aangename werkomgeving. En dat leidt tot betere werkprestaties!

Origineel gebogen design

Naast de hoekige mospanelen vindt u nu ook drie gebogen modellen in ons gamma. Deze decoratieve ruimteverdelers bieden een mooi contrast met de vele rechte lijnen in uw bedrijfsomgeving. Net als onze hoekige moswanden zijn ze onderhoudsvrij.   Met deze sierlijke dubbelzijdige panelen zorgt u voor een veilige indeling van uw kantoorruimtes, en tegelijk voor een stijlvolle uitstraling naar uw personeel, klanten en bezoekers toe.  

Interesse?

Wil u graag deze duurzame, modulaire oplossing voor social distancing en circulatieplannen in uw bedrijf? Vraag ons vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.

© 2024 - Green at the Office | All rights reserved | Privacy verklaring | A brand of Krinkels Greencare